Welkom

Welkom op de site van B&B Andedijk!

Na anderhalf jaar verbouwen is onze Bed & Breakfast sinds 1 april 2010 echt geopend! Wij zijn heel blij met het resultaat. De oude 'bollenschuur' is helemaal verbouwd, ge├»soleerd en voorzien van CV en is veranderd in een gezellige zit/eetruimte op de begane grond met daarboven twee comfortabele slaapkamers.  

We nodigen u graag uit om het resultaat te komen bekijken en als u er dan toch bent: er is in de omgeving ook genoeg te doen! Achter ons huis is er in onze tuin van ruim 2500 m2 genoeg ruimte om een plekje in de zon te vinden of te vissen in de sloot. De kinderen mogen helpen bij het voeren van onze geiten, konijnen en kippen. Wellicht vinden ze zelf een eitje voor bij het ontbijt. Of ze kunnen zich uitleven op het speeltoestel.

De IJsselmeerdijk die deel uit maakt van de Westfriese Omringdijk nodigt uit tot wandelen en fietsen. Een knooppunt van het fietsroutenetwerk bevindt zich voor ons huis. Historische plaatsen zoals Medemblik en Enkhuizen zijn op fietsafstand. Kasteel Radboud, het Zuiderzeemuseum, de Stoomtram en Sprookjeswonderland zijn slechts enkele van de attracties in de buurt die zeker de moeite waard zijn. En in het voorjaar is het onderweg genieten van de kleurrijke bollenvelden.

Kortom... er is hier genoeg te doen en u bent van harte welkom!

Tot ziens in Bed & Breakfast Andedijk,
Bart, Jolanda en Wouter

Find Us On FaceBook - Image