Privacyverklaring

B&B Andedijk kan persoonsgegevens over u verwerken, omdat u deze zelf bij het invullen van een contact- of reserveringsformulier op de website aan B&B Andedijk verstrekt.

De volgende persoonsgegevens worden bij het gebruik van het contact- of reserveringsformulier verwerkt:

  • Uw naam
  • Uw adres of woonplaats
  • Uw telefoonnummer
  • Uw mailadres

WAAROM B&B ANDEDIJK DEZE GEGEVENS NODIG HEEFT

B&B Andedijk verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en het afhandelen van uw boeking en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.

HOE LANG WORDEN GEGEVENS BEWAARD?

B&B Andedijk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.

WORDEN UW GEGEVENS GEDEELD?

B&B Andedijk verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

B&B Andedijk gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. Google heeft geen toestemming de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar B&B Andedijk. B&B Andedijk zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGING

B&B Andedijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van B&B Andedijk maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op.